deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

DOM Tapkey Pro elektronische halve knopcilinder SKG***, 1-zijde gecontroleerd

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
€  456,82
per stuk, incl. BTW

DOM Tapkey Pro: de smartphone is de sleutel. Ontdek de DOM Tapkey - een revolutionaire manier om jouw deuren te openen en te sluiten met jouw smartphone. Alles wat je nodig hebt is een smartphone, de Tapkey app en een digitale DOM cilinder.

Tapkey App
De Tapkey app is gemakkelijk te gebruiken. Je activeert een DOM Tapkey apparaat via een smartphone met de NFC (Near Field Communication) interface of BLE (Bluetooth Low Energy). Bedien de Tapkey app met jouw Android of IOS smartphone en programmeer gemakkelijk toegangsrechten en tijdzones. De administrator kan andere gebruikers veilig autoriseren via Tapkey ID, de Tapkey-app of Google ID. De DOM Tapkey is standaard toepasbaar op inbraakwerende (SKG3), brandwerende (T90) en buitendeuren (IP65).

Halve knopcilinder
Een halve knopcilinder kan slechts aan één zijde met een knop worden gebruikt. De halve knopcilinder steekt slechts door de helft van de deur, waardoor de buitenste zijde van een deur vlak is. Hierdoor is deze cilinder uitermate geschikt voor deuren en hekwerken met bediening aan één zijde, bijvoorbeeld een schuifpui, garagedeur of schuurdeur. Ontgrendel jouw deur op afstand met de Tapkey app voor de pakketbezorger, familie en vrienden of stel een tijdslot in voor de schoonmaakster.

Tapkey Tag
DOM Tapkey is niet alleen maar een toegangsoplossing voor smartphones. Om jouw deur te openen kun je ook de Tapkey Tag gebruiken, die gemakkelijk aan je sleutelbos kan worden bevestigd en geen batterij nodig heeft. Een uitstekende keus voor mensen die de voorkeur geven aan een meer traditionele manier van toegang krijgen. Programmering van de Tag via NFC-interface van jouw Smartphone. Raak je de Tag kwijt, dan is het blokkeren van de Tag in de app het enige wat je hoeft te doen. Vervolgens maak je gewoon een nieuwe Tag aan.

Specificaties
- Halve knopcilinder, 1-zijde gecontroleerd bedienbaar.
- De batterij (reeds gemonteerd) heeft een lange levensduur. De batterijstatus kun je inzien in de Tapkey app.
- Verkrijgbaar in diverse kleuren (roestvrij staal, zwart, wit en gepolijst messing) die passen bij de laatste trends op het gebied van moderne architectuur.
- Oppervlakte materiaal: messing, oppervlakte afwerking: nikkel. Buitenknop afwerking RVS, Binnenknop afwerking: mat nikkel.
- 5 geautoriseerde smartphone gebruikers voor jouw gehele systeem gratis. Extra smartphone-gebruikers kunnen als pakket worden aangeschaft.
- 1 Smartphone-gebruiker kan worden geautoriseerd voor een maximum aantal apparaten in een systeem.
- Maximale beveiliging: alle digitale DOM producten zijn beveiligd en krachtig gecodeerd. Het gebruik van NFC (Near Field Communication) of BLE (Bluetooth Low Energy) en de korte afstand tussen jouw digitale sleutel en het DOM digitale cilinder voorkomen dat het systeem gehackt wordt.
- De DOM Tapkey Pro 1-zijde gecontroleerde elektronische cilinder, in de door u opgegeven maatvoering, wordt standaard geleverd met één ownercard, een handleiding en speciaal montagegereedschap.

- De DOM Tapkey wordt exclusief sleutel Tag geleverd
- De nieuwe Tapkey-app (versie 2.5.8) is beschikbaar voor iPhone 6s, iPhone 7 (7 en 7+), iPhone 8 (8 en 8+), iPhone X (X,XR, XS) en iPhone 11 (11 en 11 Pro) met iOS13.
- De DOM Tapkey Pro NFC sticker moet (indien gewenst) afzonderlijk gekocht worden (is alleen nodig wanneer uw smartphone niet over NFC beschikt of deze niet is vrijgegeven (iOS apparaten)).


In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  456,82
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
DOM Tapkey Pro elektronische halve knopcilinder SKG***, 1-zijde gecontroleerd met DOM Tapkey Pro sleutel Tag
€ 476,78incl. BTW
Meer info DOM Tapkey Pro
Met de DOM Tapkey Pro smart lock kun je jouw deur openen met je smartphone, een DOM Tapkey Pro tag of een unieke NFC sticker. De DOM Tapkey Pro cilinder is daarbij SKG3 sterren gecertificeerd en voldoet hierdoor aan de hoogst mogelijke inbraakweerstanden.
De DOM Tapkey Pro app is geschikt voor Android (≥ 4.4) of iOS (≥ 6) smartphones. Met behulp van de app kun je gemakkelijk toegang verlenen of juist ontnemen wanneer dit nodig is. De DOM Tapkey Pro smart lock vervangt gemakkelijk de huidige cilinder en is tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Creëer een stuk comfort, overzicht en veiligheid in huis met de DOM Tapkey Pro smart lock!

Varianten
De DOM Tapkey is een elektronische knopcilinder, dat wil zeggen de ver- of ontgrendeling gaat elektrisch, waarna je de deur handmatig open draait.
Deze elektronische cilinder is verkrijgbaar in verschillende varianten:
- de DOM Tapkey Pro dubbele knopcilinder 1-zijde (buiten) gecontroleerd
- de DOM Tapkey Pro dubbele knopcilinder 2 zijden (binnen en buiten) gecontroleerd
- een halve knopcilinder 1-zijde gecontroleerd (dat is dit artikel)
- of als hangslot (bijvoorbeeld voor een poort)!

Drie simpele stappen
Door slechts drie stappen te volgen beschik je over je eigen digitale sluitsysteem:
1. Download de Tapkey app
2. Activeer je account
3. Koppel je smartphone aan de DOM Tapkey cilinder(s)

Pro cilinder, éénzijdig lezend
De Pro cilinder biedt als standaard volledige veiligheid, flexibiliteit en comfort. De cilinder is geproduceerd volgens de nieuwste stand van de techniek en biedt maximale bescherming tegen elektronische en mechanische manipulatiepogingen.
De identificatie met behulp van transponders vindt aan de buitenzijde van de deur plaats. Van binnen kan de deur altijd zonder identificatie via de mechanische knop bediend worden.

Open je (voor)deur met NFC tag of smartphone via bluetooth. Deel eenvoudig de digitale sleutel via TAPKEY app om toegang te geven tot jouw eigendom. Met Tapkey app geef je eenvoudig toestemming wie, wanneer op welk tijdstip toegang heeft.
Ongeacht het aantal cilinders kunnen tot 5 smartphone-gebruikers gratis in het systeem worden geactiveerd. Elke smartphonegebruiker kan toegang krijgen tot alle sloten in het systeem. Voor meer dan 5 gebruikers zijn er speciale pakketprijzen.
Goed om te weten
  • De Tapkey app is eenvoudig te gebruiken.
  • Via de app geef je veilig authorisaties aan gebruikers via Tapkey ID of Google ID.
  • De DOM Tapkey is standaard toepasbaar op inbraakwerende (SKG3), brandwerende (T90) en buitendeuren (IP65).
  • De DOM Tapkey is naast je voordeur ook toepasbaar op je schuurdeur, poort, garagedeur, hangslot enz.
  • In diverse uitvoeringen verkrijgbaar, zoals: half, heel, dubbelzijdig.
  • Je kunt ook gebruik maken van een sleutel Tag om jouw deur te openen. Raak je de tag kwijt, dan is het blokkeren van de tag in de app het enige wat je hoeft te doen. Vervolgens maak je gewoon een nieuwe tag aan.
  • De batterij heeft een lange levensduur en is gemakkelijk te vervangen vanaf de buitenzijde. De batterijstatus kun je inzien in de Tapkey app.
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren (roestvrij staal, zwart, wit en gepolijst messing).
  • Ontgrendel jouw deur op afstand met de Tapkey app voor de pakketbezorger, familie en vrienden of stel een tijdslot in voor de schoonmaakster.
  • Niet iedere smartphone bijvoorbeeld sommige Iphones hebben een NFC chip. Hiervoor zijn losse NFC stickers beschikbaar
  • Voor de Tap- functie van de DOM Tapkey Pro cilinder heb je bij bepaalde iOS apparaten een NFC sticker nodig. Bij Android apparaten zit er standaard een NFC chip in het apparaat.
  • Wordt standaard geleverd zonder Tags.
DOM

Sinds 1936 houdt de DOM Group zich bezig met de ontwikkeling en fabricage van metaalproducten. Denk daarbij aan sluittechniek (waaronder cilinders), maar ook aan elektronische toegangssystemen. Met hun kennis en kwaliteiten produceert DOM de beste producten voor zowel de particulier als het miljoenenbedrijf.
Lees meer.

DOM

Gerelateerde producten