deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

“Na het zien van die champagnekleur was ik verkocht!”

Influencers zijn niet meer weg te denken in de online wereld. Ze bieden inspiratie, verdiepen zich in samenwerkingen en fleuren jouw Insta-wall op met de mooiste plaatjes. Deurbeslag.nl ging diverse samenwerkingen aan met bloggers en ‘interieurgoeroes’. Vandaag in de spotlights: Bianca van @brinterieur. “Na het zien van die champagnekleur was ik verkocht!”

@brinterieur: van interieurfan naar inspirator

Influencer Bianca van Rijt startte vijf jaar geleden haar Instagrampagina @brinterieur. Waar deze eerst vooral bedoeld was om wooninspiratie op te doen bij anderen, merkte ze dat het delen van haar eigen interieurfoto’s steeds meer volgers inspireerde. “Mijn grote passie heeft altijd bij het interieur gelegen. Van jongs af aan gaf ik mijn slaapkamer al regelmatig make-overs. Meubels schuiven, een ander kleurtje op de muur… er veranderde geregeld wat! Dit najaar komt mijn droom uit om van die liefde voor interieur mijn werk te maken. Na tien jaar ga ik van baan wisselen en werken bij een fantastische interieurwinkel vol hippe merken. Mijn droom voor de toekomst gaat dus eindelijk in vervulling!”

Bianca van Rijt van @brinterieur

Champagnekleur op de deur

“Deurbeslag is vaak een ondergeschoven kindje. Door de samenwerking met deurbeslag.nl merkte ik pas dat er zoveel meer keus is dan de budgetopties of de zwarte deurkrukken die je vaak ziet! Ik was op slag verkocht na het zien van de kleur ‘Champagne blend’ uit de Anastasius Collectie van GPF bouwbeslag. De champagnekleur past perfect bij de stijl en inrichting van onze bovenverdieping. Als model kozen we voor de Hipi Deux. Een klassieker in een modern jasje, want de deurklink is geïnspireerd op traditioneel spoorwegbeslag. Een perfecte match met onze woning!”

Bekijk de collectie in Champagne Blend

GPF Hipi Deux in interieur @brinterieur

K(l)ink in de kabel…

Deurbeslag vervangen: nobody said it was easy. :) Grapje hoor, want in principe is het vervangen van deurklinken goed te doen als je zelf nauwkeurig werkt. Maar soms zorgen kleine ongelukjes ervoor dat de montage tóch anders loopt dan verwacht... Bianca: “Ik ging fanatiek aan de slag met het binnengekomen deurbeslag, maar in m’n enthousiasme had ik de langschilden verkeerd om op de deur gemonteerd. Daardoor ging de deurklink niet naar beneden en was hij niet te bedienen. Ik riep manlief erbij om mee te kijken en toen we allebei in de slaapkamer stonden, gooide ik de deur dicht om te laten zien dat de klink ‘echt niet werkte’. Maar… toen zaten we dus opgesloten op de slaapkamer, met twee jonge kids alleen beneden. Na flink wat angstzweet en hulpgeroep uit het raam kwamen de buren gelukkig met een ladder aan, zodat mijn man naar beneden kon en het probleem vanaf de andere kant van de deur kon verhelpen. De rest van het deurbeslag heb ik maar op een andere dag gemonteerd, toen ik alle tijd en rust had!”