deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Beste cilindersloten 2022

Tags: cilinder, cilinderslot, beste cilinder, 2022

Een goede cilinder is een belangrijk onderdeel van jouw huisbeveiliging. Door de verschillende soorten, maten en specificaties is er echter zoveel keus dat het soms moeilijk kan zijn om het juiste cilinderslot te kopen. Waar moet je op letten? En welke eigenschappen zijn voor jou belangrijk? Wij tippen bovendien twee merken voor je die in 2022 een kwalitatieve oplossing zijn op de deur!

Welk type cilinder voor mijn deur?

Voor een deur die je aan twee kant wilt kunnen bedienen met een sleutel heb je een dubbele cilinder nodig. Kies je voor een halve cilinder, dan is deze slechts aan één zijde van de deur te openen en sluiten met een sleutel. Naast de standaard cilindersloten met sleutel kun je ook kiezen voor een knopcilinderslot of een elektronisch cilinderslot (smart lock). Die laatste bedien je niet met een fysieke sleutel, maar met een app, afstandsbediening of cijfercode. Zo is er voor elke (buiten)deur een oplossing op maat!

Beste cilindersloten DOM en Mauer

Jouw woning of bedrijfspand verdient de beste beveiliging. Hoogwaardige cilinders spelen daarbij een belangrijke rol! Neem bijvoorbeeld de producten van Mauer en DOM. Allemaal gekeurd volgens de strenge eisen van het SKG en met een beoordeling van twee sterren of hoger. Daardoor weet je zeker dat duurzaamheid en inbraakwerendheid gegarandeerd zijn. Combineer het slot met veiligheidsbeslag en creëer zo een veilige omgeving in huis of op het werk. Bekijk ook onze andere merken en vind de beste keuze voor jouw deur!

Bekijk alle cilindersloten